964 428 432  ·  656 920 878  ·  info@turistrat.es
Castellano  |   Valencià  |   English  |   Français  |   Accès utilisateurs
  CASTELLANO
  VALENCIÀ
  ENGLISH
  FRANÇAIS
 Accès utilisateurs

RESERVATION

Prénom (*)
Nom/s (*)
Téléphone (*)
Fax
Email (*)
Maisan rurale choisie
Date d’arrivée
(dd/mm/aaaa) (*)
[Basse saison]
Nombre de nuitées (*)
Mínimo 2 noches
Nombre de personnes (*)
Mínimo 4 personas
Prix
VISITEZ LE SITE WEB
Coût total
  
Moyen de contact
Email    Téléphone    Fax
CÓDIGO RECOMENDACIÓN
(Si has recibido un código de recomendación vía email, escríbelo aquí)
Observations
(*) Les champs obligatoires
 
 
Disponibilité de la maison choisie:

Totes les dades facilitades a traves dels formularis electrònics i / o mitjançant correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, i li informem que te vosté dret d’accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, podent exercitar aquests drets enviant per escrit una sol·licitud a l’adreça Plaça Gaspàr Fuster, 13 · 12140 Albocàsser (Castelló). Mitjançant l’enviament dels formularis existents en aquestes pàgines web o per mig de l’enviament d’un missatge electrònic, el remitent dona el seu consntiment al tractament automatitzat de les dades incloses en ells. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.
Mitjançant l'enviament dels formularis existents en aquestes pàgines web o mitjançant l'enviament d'un missatge de correu electrònic, el remitent presta el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses en el mateix. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.

ATENCIÓ: Complimentar la sol·licitud no significa haver materialitzat la reserva. Rebrà informació sobre la possibilitat d’allotjament.
Els preus que aparéixen en aquesta pàgina son orientatius i poden patir alteracions en funció de les dates de la reserva.

Google+
Asociación Turistrat. Plaza Gaspar Fuster, 13 12140 Albocàsser (Castellón)
Tel. 964 428 432 / 656 920 878 - info@turistrat.es - Nota legal - Política de privacidad