964 428 432  ·  656 920 878  ·  info@turistrat.es
Castellano  |   Valencià  |   English  |   Français  |   Accés usuaris
  CASTELLANO
  VALENCIÀ
  ENGLISH
  FRANÇAIS
 Accés usuaris

Cercador de cases per nom

Descobreix alguna de les nostres cases

Què és Turistrat?

Desde turistrat.es t’oferim una selecció de cases rurals a l’interior de Castelló, en pobles menuts o en plena natura, totalment equipades, en les quals podràs trobar el lloc ideal per cada ocasió: si viatges en parella, en família, en grans grups, si desitges activitat, degustar la gastronomia típica o un lloc tranquil per a descansar.

Turistrat és una cooperativa dedicada al desenvolupament del turisme rural en la zona nord de l'interior de Castelló. Turistrat es caracteritza per l'atenció personalitzada i la seva professionalitat. Ha sigut pionera en l'activitat de Turisme Rural a la Comunitat Valenciana, i aquesta experiència es trasmet a cadascún dels seus clients.

Tots els allotjaments tenen l'autorització corresponent de l'Agència Valenciana del Turisme, complint, per tant, els requisits establerts per la legislació autonòmica.

Google+

La empresa Turistrat Coop. V ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es el desarrollo tecnológico, la innovación y una investigación de calidad y gracias al que ha podido desarrollar la web y posicionamiento seo, dinamización de redes sociales, para la mejora de la competitividad y productividad de la empresa. Esta acción ha tenido lugar durante 2018. Para ello ha contado con el apoyo del Programa de Competitividad Turística de la Cámara de Castellón.
«Una manera de hacer Europa»
Asociación Turistrat. Plaza Gaspar Fuster, 13 12140 Albocàsser (Castellón)
Tel. 964 428 432 / 656 920 878 - info@turistrat.es - Nota legal - Política de privacidad