964 428 432  ·  656 920 878  ·  info@turistrat.es
Castellano  |   Valencià  |   English  |   Français  |   Accés usuaris
  CASTELLANO
  VALENCIÀ
  ENGLISH
  FRANÇAIS
 Accés usuaris

RESERVES

NOM (*)
COGNOMS (*)
TELÈFON (*)
FAX
E-MAIL (*)
ALLOTJAMIENT ELEGIT
DATA
(dd/mm/aaaa) (*)
[Temporada baixa]
TOTAL NITS (*)
Mínimo 2 noches
TOTAL PERSONES (*)
Mínimo 6 personas
PREU
CONSULTAR EN LA WEB
TOTAL
  
FORMA DE CONTACTE
Email    Telèfon    Fax
CODI RECOMANACIÓ
Si has rebut un codi de recomanació via e-mail, escriu-lo aquí
OBSERVACIONS
Accepto la política de privacitat (*)
(*) Camps obligatoris
 
 
Disponibilitat de la casa escollida:

Totes les dades facilitades a traves dels formularis electrònics i / o mitjançant correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, i li informem que te vosté dret d’accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, podent exercitar aquests drets enviant per escrit una sol·licitud a l’adreça Plaça Gaspàr Fuster, 13 · 12140 Albocàsser (Castelló). Mitjançant l’enviament dels formularis existents en aquestes pàgines web o per mig de l’enviament d’un missatge electrònic, el remitent dona el seu consntiment al tractament automatitzat de les dades incloses en ells. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.
Mitjançant l'enviament dels formularis existents en aquestes pàgines web o mitjançant l'enviament d'un missatge de correu electrònic, el remitent presta el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses en el mateix. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.

ATENCIÓ: Complimentar la sol·licitud no significa haver materialitzat la reserva. Rebrà informació sobre la possibilitat d’allotjament.
Els preus que aparéixen en aquesta pàgina son orientatius i poden patir alteracions en funció de les dates de la reserva.

Google+

La empresa Turistrat Coop. V ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es el desarrollo tecnológico, la innovación y una investigación de calidad y gracias al que ha podido desarrollar la web y posicionamiento seo, dinamización de redes sociales, para la mejora de la competitividad y productividad de la empresa. Esta acción ha tenido lugar durante 2018. Para ello ha contado con el apoyo del Programa de Competitividad Turística de la Cámara de Castellón.
«Una manera de hacer Europa»
Asociación Turistrat. Plaza Gaspar Fuster, 13 12140 Albocàsser (Castellón)
Tel. 964 428 432 / 656 920 878 - info@turistrat.es - Nota legal - Política de privacidad